5 Yıl: Mutlu Yıllar euRO!

2004 yılında iki ay süren “beta” aşamasının ardından, 15 Nisan 2004 tarihinde euRO’nun resmi olarak başlamasının üzerinden kabaca beş yıl geçti.

Son beş yıl içinde, euRO’da birçok şey yaşandı: Güncellemeler, kavgalar, arkadaşlıklar, kutlamalar, toplum, sevgi veya bela, her şey euRO tarihinin parçası.

Ve her birlikte geçirdiğimiz euRO’un beş yılı için teşekkür etmek için, Prontera Tourism Office euRO’da 16 Mart’tan 20 Nisan’a kadar beş haftalık bir festival ilan ediyor!

Bize kutlama mesajlarınızı yollayın!

Bizden dilediğiniz bir şey var mı? Bize doğum günü tebrik mesajı, ekran görüntüsü, şiir veya bize göndermek istediğiniz, mesela bir doğum günü pastasının fotoğrafı? Tebrik mesajlarınızı 15 Nisan’a kadar [email protected] adresine gönderin. En muhteşem olanlar web sitemizde yayınlanacak, kazananlar ücretsiz oyun süresi ve headgear paketleri ile ödüllendirilecektir!

Elbette euRO’nun beşinci doğum gününü kutlamak başka anlamlara da… hayır bekleyin, bir sürü hediye euRO’nun beş yılını mümkün kılan siz oyuncularımız geliyor!

Festival Başlıyor: 1.5x EXP oranı!
Bir festivalin daha iyi bir başlangıcı olabilir mi? 19 Mart’tan 2 Nisan’a kadar, öldürdüğünüz her canavardan %150 EXP kazanacaksınız. Kılıçlarınızı bileyin, asalarınızı cilalayın ve alet edavatınızı bu mücadele için yükseltin!
Kıyafet Boyama – özel bir doğum günü hediyesi!
Forumdaki geribildirimlerinizi değerlendirdikten sonra Prontera Tourism Office, Kıyafet Boyamayı sizlere ücretsiz sunmaya karar verdi. 16 Nisan tarihinden sonra, satın aldığınız oyun süresine göre belirli miktarda boyayı kıyafetlerinizi boyamak ve rengini değiştirmek için ek olarak ücresiz alacaksınız. Detaylı bilgi 15 Nisan Tarihinde açıklanacak!
Şimdiye kadar fena değil, öyle değil mi?
Daha fazlası için kendinizi hazırlayın. Çünkü festival haftaları 16 Mart Pazartesi günü başlıyacağı için, yakında daha fazla doğum günü haberi alacaksınız! Tek, tek doğum günü havai fişekleri ateşlenecek – parçaşı olun!
euRO iyi eğlenceler!
Prontera Doğum Günü Ofisi