Şan ve Şöhret için: Poring Wars

Ragnarok Online’ın yepyeni bir PvP macerası için en keskin silahlarınızı alıp en değerli zırhlarınızı takın: İşte Poring War! Küçük Poring’lerin dünyası karmakarışık. Angel- ve Devlining’in savaşı yeni bir seviyeye ulaştı.

Yardım etmeye kararlıysanız, 5 kişilik gruplar kurarak Poringler alemine dalabilirsiniz. Ama bir tarafı seçmeniz gerekecek!

Tatlı ve sempatik Poringleri ve liderleri Angeling’i mi, yoksa güçlü ve karizmatik Marinler ve patronları Deviling’i mi destekleyeceksiniz?

Her iki takımın görevi de basit: Kendi liderini korumak ve aynı zamanda rakip lideri yoketmek. Basit görünebilir, ama unutmayın ki bu haritada PVP açık!

Her galibiyet 3 Poring Coin ile ödüllendirilir. Poring Vending Machine de bu jetonlara özel hediyeler verir.

İşte bazı bilgiler:

  • Prontera’nun güney girişindeki Worrier Recruiting Poring ile konuşup yardım teklif edin. Poring olarak yaşam zor olduğundan, ekmek parası 500 Zeny isteyecektir.
  • Bekleme odasına alınacaksınız. Maçın başlaması için 2 partiye ihtiyaç vardır (1 Angeling ekibi ve 1 Deviling ekibi), her parti 5 oyuncudan oluşur. Önceden partileri kararlaştırmanız önerilir, bazı odalarda zaman sınırlaması vardır.
  • Amaç basit. Team Angeling’in iki Angeling’i, Team Deviling’in de iki Deviling’i vardır. Amaç rakip Angeling/Deviling’i yoketmek. Göründüğü kadar basit değil. War Badges kullanarak bu patron Poringlere götüren geçitleri açmalısınız. War Badges rakip takımı etkisiz hale getirerek elde edilir.
    War Badges peşinde koşarken kendi yuvarlak liderinizin güvenliğini sağlamayı unutmayın!
  • Kazanan ekibin oyuncuları 3 Poring Coin elde eder. Beraberlikte 1 Poring Coin verilir.
  • Poring Vending Machine çok değişik ve kısmen ender bulunan eşyalara sahiptir.Bu arada, başka bir değişiklik: * WoE:SE engellerinin değeri artık 120.000 değil, yine 600.000’dır.