Uluslararası Korsan Gibi Konuş Günü Etkinlik Sonuçları

Florensia Ekibi UKGKG ekran görüntüsü etkinliğini kazan oyuncuları gurular sunar. UKGKG ve Açık beta etkinliğinin ekran görüntüleri yakında galeriye eklenecek. Geçikme için üzgünüz, tüm kazanan oyuncuları tebrik etmek ve sonuçları bir an önce sizlere duyurmak istedik.

Galeri hazır olana kadar tüm Korsan ekran görüntülerinin bir önizlemesini hazırladık. Ekran görüntülerinin ön izlemesine bakmak için buraya tıkla ( dikkat: büyük dosya!).

UKGKG haberinde daha önce duyurduğumuz gibi, bir şanslı oyuncu, kendi seçeceği renkte (kahverengi gri veya kırmızı) bir Pirate Hat ve bir Pirate Hood kazanacak. Akıllıca, aşkım – abosa! galibimizi kutlayın:

Siyah Ejderha saklı yerinin tehlikeli korsanlarının görüldüğü kazanan ekran görüntüsünü çeken LuxPlena’dan cidfenix’e tebrikler. Bu ekran görüntüsünün, genel planı gerçekten hoşumuza gittiği için seçtik.

Ayrıca, bir Pirate Hat and Hood setinide ekran görüntüsü ile bizi güldürene vermeyi kararlaştırdık (Daha komik olanlarda vardı – yakında galeride kendiniz bakabiliceksiniz):

Korsanların Birader kanunu ve müzakere hakkını gösteren Arcturus’a tebrikler!

Etkinliğin iki kazanan oyuncusu, ileriki birkaç gün içinde Pirate Hat ve Hood’larını alacak. Lütfen sık sık envanterinizde ki “Cash items” tabını kontrol edin.

Florensia Ekibi